ESZTERGÁLT ÉS MART ALKATRÉSZEK

ESZTERGÁLT ÉS MART ALKATRÉSZEK

Cégünk a magas minőségi igényeknek megfelelő alkatrészek gyártásához kizárólag a legmodernebb berendezések közé tartozó CNC esztergagépeket alkalmaz. Ezek az esztergagépek típustól függően 3-12 vezérelt tengellyel rendelkeznek, lehetővé téve ezzel a nagy bonyolultságú alkatrészek készre történő, rendkívüli pontosságú megmunkálását. A szálvezető magazinok alkalmazásával pedig Ø65 mm-ig képesek a 3 m-es szálanyagból történő termékgyártásra.

Modern és flexibilis gépparkunk segítségével egyszerű és komplex esztergálási és marási feladatokat egyaránt magas minőségben tudunk kivitelezni. Technikai adottságaink méretével és rugalmasságával – világszinten is – kevés cég veszi fel a versenyt.

Termékeinket elsősorban a világ jármű- és gépiparának élvonalába tartozó, nemzetközileg is ismert személygépjármű, haszongépjármű és vasúti járműipari, valamint gépipari vevőink megrendelésére gyártjuk. Ugyanakkor szívesen szolgálunk ki kisebb cégeket is, akik számára fontos a magas minőség és költséghatékony előállítás.

Az autóiparon túlmenően a pneumatika, gyógyászat és egyéb területeken tevékenységet végző vevőinket látjuk el a legmagasabb műszaki igényeket kielégítő alkatrészekkel.

A termelés 3 műszakban, valamint folyamatos műszakban zajlik, ezzel is maximalizálva a hatékonyságot.