KARRIER

Csatlakozz csapatunkhoz!

A MATRO egy különleges munkahely. Egyesíti a modern multinacionális munkakörnyezettel járó kiemelkedően magas munkakörülményeket és fejlődési lehetőséget, ugyanakkor családi tulajdonú vállalkozásként mégis emberközpontú, közvetlen és jó hangulatú vállalat.

Büszkén állíthatjuk, hogy a MATRO-nál egyértelműen pozitív munkahelyi légkör tapasztalható. Ezt igazolja az iparági szinten rendkívül alacsony fluktuációnk, azaz munkatársaink többsége hosszú távon tervez velünk és mi is hosszú távon tervezünk velük.

Ajtónk mindig nyitva áll olyan fiatal és tapasztaltabb munkavállalók előtt, akik egy vidám, de teljesítményorientált és igényes munkakörnyezetet keresnek maguknak.

Folyamatosan növekszünk!

Cégünk folyamatosan növekszik. A gyarapodás érdekében olyan új munkatársakat keresünk, akikkel együtt fejlődhetünk, épülhetünk. Azokat a tettre kész hölgyeket és urakat várjuk, akik lelkesen, kellő odafigyeléssel és tudásuk legjavát nyújtva dolgoznak nap mint nap.

Mind a műszaki-tervezési, mind az adminisztratív, mind pedig a gyártói területre várunk munkatársakat.

Görgess lejjebb és olvasd el felsorolásunkat azon gyakori területekről és pozíciókról, amelyekre folyamatosan várunk jelentkezőket. Ha más területen szeretnél elhelyezkedni, akkor is bátran küldd el az önéletrajzod!

Ahova munkatársakat keresünk

AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK

  Mitől különleges munkahely a MATRO?

  Miért jó munkahely a MATRO? Mit kínál a munkavállalóinak?
  Interjú Kleisz Zoltánnal, a MATRO ügyvezető tulajdonosával.

  Ahova munkatársakat keresünk

  GYAKORI POZÍCIÓK

  A fenti felsorolás tartalmazza a gyakori területeket, amelyekre folyamatosan várunk jelentkezőket. Ha más területre szeretnél jelentkezni, akkor is bátran küldd el az önéletrajzod az alábbi űrlap segítségével.

  Állásajánlatainkkal kapcsolatban

  GYAKORI KÉRDÉSEK

  Van munkaerő felvétel?

  Igen, folyamatosan keresünk új munkatársakat mind a termelésben, mind adminisztratív területen.

  Kiket keresünk?

  Férfiakat és nőket, pályakezdőket és tapasztalt szakembereket, a forgácsolás iránt érdeklődőket és tanulni vágyókat. Széles skálán és változatos pozíciókba várunk munkatársakat.

  Mivel cégünk dinamikusan növekszik, ezért folyamatosan várunk új munkatársakat, akik részesei szeretnének lenni sikertörténetünknek.

  Van útiköltség elszámolás a cégnél?

  Igen, a távolsági bérlet 86%-át fizetjük a vidékről bejáróknak, gépkocsival 15 Ft/km-es támogatást adunk, a Pécsieknek pedig 2000 Ft-ot térítünk a bérlet árából.

  Milyen a műszakbeosztás?

  Munkakörönként változó. Az adminisztratív munkakörökben jellemzően sima 8 órás, míg a termelés bizonyos ágazataiban 3 műszakos és folyamatos műszakrend is van.

  Teljesítményértékelés (díjazás) van a cégnél?

  Igen, 3 hónap próbaidő után, adható különböző összegben.

  Mire számíts a jelentkezés során

  A JELENTKEZÉS FOLYAMATA

  1. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, illetve emailben az allas@matro.hu oldalra elküldött önéletrajzzal tudsz.

  2. Ha megérkezett hozzánk a jelentkezésed, akkor néhány munkanapon belül (2-3 munkanap) visszaigazoljuk, hogy megkaptuk a jelentkezésed. A jelentkezésed feldolgozása még némi időt vehet igénybe, ezért kérjük, hogy légy türelmes.

  3. A következő lépés egy időpont egyeztetés, amikor egyeztetünk egy számodra is alkalmas időpontot személyes találkozóra. Fontos tudnod, hogy akkor is visszajelzünk, ha jelenleg nincs olyan szabad pozíciónk, amire jelentkeztél. Erre jellemzően 2-4 héten belül sor kerül a jelentkezésedet követően.

  4. A személyes találkozó keretében kiderítjük, hogy a Matro ideális munkakörnyezet lehet-e számodra és fordítva. Előfordulhat – pozíció függvényében – hogy egy újabb találkozóra van szükség, ahol a szakmai kompetenciák felmérése történik.

  5. Ha a személyes találkozót követően mind mi, mind Te úgy látjuk, hogy örömmel dolgozunk együtt, akkor felvételt nyersz csapatunkba.

  Az első lépés azonban az önéletrajzod elküldése. Tedd meg ezt most, várjuk jelentkezésed!

  Jelentkezési lap

  Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk.