GÉPPARKUNK

Modern, változatos és rugalmas

GÉPPARK

Mi a MATRO-nál úgy gondoljuk, hogy kiváló munkát csak kiváló alapanyagokból, kiváló eszközzel és gépekkel lehet készíteni, ezért mind az alapanyag-beszerzésünk, mind pedig az eszköz- és gépparkunk megteremtése terén a legjobbra törekszünk.

Olyan komplex – folyamatosan és következetesen fejlesztett – gépparkkal rendelkezünk, amely képessé tesz minket kis és nagy szériában gyártott bonyolult termékek magas műszaki színvonalon történő hatékony gyártására.

Ugyanakkor gépparkunk rugalmassága lehetőséget ad rendkívül széles spektrumon mozgó gyártási mennyiségek gazdaságos előállítására. Azaz extrém, nagy sorozatú és akár pár darabos mennyiségek gyártására is képesek vagyunk versenyképes körülmények között, mind az ár, mind a minőség tekintetében.

Sokrétű gépparkunk maximális hatékonyságot és rendkívüli gyártási rugalmasságot biztosít, ami jelenleg több mint 100 CNC vezérlésű és számos egyéb gépből áll. Jellemzően olyan gépeket választunk, amelyek egyszerre több feladat elvégzésére is alkalmasak. Gépparkunkat fejlesztési központ és ellenőrzési labor egészíti ki.

Nem csak a termelés, hanem a logisztikai irányban is fontos fejlesztéseket végzünk, a vevőink által elvárt szállítási pontosság és minőség teljesítése és folyamatos jobbítása érdekében.

Partnereinknek mindig örömmel mutatjuk be gyártócsarnokunkat.
Amennyiben a gépparkunkkal kapcsolatban kérdése lenne, úgy kérjük forduljon munkatársainkhoz!