CAD/CAM

Professzionális tervezés és gyártás előkészítés

CAD/CAM

A MATRO nem csak egy gyártó cég. Közel 30 év tapasztalattal a hátunk mögött gyakran már a termékek tervezési szakaszában részt veszünk, ami kihat a termék költséghatékony gyárthatóságára és minőségére. Így már a tervezési folyamatok során lehetőség nyílik a termékdesign optimalizálására.

Felkészült tervezőgárdánk keze alól átgondolt és a gyakorlatban jól megvalósítható, az elvárt funkcióknak maximálisan megfelelő termék és kiviteli tervek kerülnek ki, rendkívül gyorsan. Különösen gyakori mindez az olyan összetett – esetenként 20 munkafázis feletti -, nagyértékű termékek gyártásakor, mint például a precíziós szerszámbefogók.

Tervezési folyamatainkhoz a Top Solid Professional CAD software-t, programozáshoz a Top Solid EXT/CAM software-t alkalmazzuk. Természetesen a vevőink – bármilyen formátumban – rendelkezésünkre bocsátott adatait képesek vagyunk feldolgozni és alkalmazni.

Tervezéssel gyártás előkészítéssel kapcsolatban

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hány fős a tervező csapat?

Tervező csapatunk létszáma meghaladja a 10 főt. Képzett és tapasztalt mérnökök, akik nem csak a CAD/CAM program működésében járatosak, de pontosan értik az egyes változtatásokkal járó technológiai és műszaki változásokat is.

Milyen szoftvereket használunk?

A tervezési folyamatokhoz a Top Solid Professional CAD software, programozáshoz a Top Solid EXT/CAM software kerül alkalmazásra. Ugyanakkor bármilyen formában rendelkezésünkre bocsjátott adatokat képesek vagyunk használni.

Milyen formátumban tudunk anyagot befogadni?

Gyakorlatilag bármilyen digitális formátumot képesek vagyunk feldolgozni és beilleszteni szoftvereinkbe.

Leggyakoribb

FELADATOK

A tervező csapatunk feladata kettős:

  • beérkező árajánlat kérésekor a termékek gyártási folyamatának megtervezéséhez kapcsolódó feladatok végrehajtása,
  • meglévő termékek gyártási folyamatainak optimalizálása, fejlesztése.

Minden tervezési feladatot a partnereinkkel együttműködésben, a minőség és a termék által elvárt paraméterek maximális figyelembevétele mellett végzünk.

RÓLUNK

Cégünk, a MATRO Kft. Dél-Dunántúl egyik meghatározó autóipari beszállítója. 30 éves múlttal rendelkezünk, munkavállalói és tanulói létszámunk 300 fő.

Fő tevékenységünk: forgácsolással előállított alkatrészek és szerszámgépekhez szerszámbefogó egységek, gépalkatrészek gyártása.

KAPCSOLAT

Cím

H-7631 Pécs, Nagyárpádi út 7A

Telefonszám

+36 72 548 110

© 2022 MATRO Kft.