MÉRŐESZKÖZÖK

Középpontban a minőség

MÉRŐESZKÖZÖK

A MATRO egyik versenyelőnye a kiemelkedően magas minőség, amit több vevői elismerés, valamint a világ egyik vezető autóipari gyártója, a DENSO “2016-os Év európai beszállítója” által megítélt cím is fémjelez.

Utóbbit a japán gyár a minőségi mutatók, szállítási pontosság, projektek sikeres realizálása, forgalom növekedése és versenyképes ár, tehát objektív paraméterek alapján ítél oda. Mindez jól mutatja a MATRO minőség iránti elkötelezettségét.

A minőség kulcsa kettős. A dolgozók egyéni felelőssége, elkötelezettsége és igényessége, kiegészülve egy minőségorientált juttatási rendszerrel. Másrészt a korszerű gyártási technológia és a mérési módszerek alkalmazása biztosítja a magas színvonalú termékek előállítását.

A megfelelő minőség elérése érdekében folyamatosan együttműködünk partnereinkkel, odafigyelve visszajelzéseikre és javaslataikra. A gyártási folyamatainkban ezért többszörös kontrollt alkalmazva érhetjük el az elvárható legmagasabb minőséget.

A gyártási folyamatok ellenőrzéséhez a szokványosan használatos mérési és ellenőrzési eszközökön kívül számos más mérőeszközt – kontúrmérőgépet, körkörösség- és érdességmérőt, 3D koordináta mérőgépet – alkalmazunk.

Természetesen mérőeszközeink tervszerű ellenőrzés alá esnek vagy saját üzemünkben vagy külső, akkreditált laboratóriumban. Sőt, a tökéletes eredményért – a mérőeszközök közötti eltérés kivédése érdekében – bizonyos mérőeszközeinket a partnereink is kalibrálják. Így a mérési differenciákból fakadó hibalehetőséget is kiküszöböljük.