MIÉRT PONT A MATRO?

A MATRO egy olyan vállalkozás, ahol jó dolgozni! Miért?

1. Jó a hangulat

A MATRO egyszerre testesíti meg a multinacionális cégek profizmusát a családi vállalkozások barátságos, emberközeli hangulatával. Célunk az, hogy egy kitűnő csapat hosszú távon tudjon együtt dolgozni.
Barátságos, kellemes légkört biztosítunk, amelyben kiemelten fontos egymás tisztelete. A munkatársaink kéréseihez és elvárásaihoz igyekszünk rugalmasan hozzáállni. Elismerjük dolgozóink munkáját és a cég sikereit közös eredményként kezeljük.

2. Profi eszközökkel dolgozhatsz

Professzionális eszközökkel és gépekkel dolgozunnk.
Mind a gyártás (több mint 80 CNC vezérlésű, maximális hatékonyságú és rendkívüli gyártási rugalmasságú gépünk van), mind a tervezés terén fejlett technikai háttér áll  rendelkezésünkre, hiszen kizárólag így lehet a végeredmény világszínvonalú.  A legmodernebb technológiákkal azonban nem csak a napi munkavégzés kényelmesebb, de egyben gazdaságos is a termelésünk.

3. Szakmailag fejlődhetsz

Fontosnak tartjuk a fejlődést, ezért bátorítjuk dolgozóinkat a tanulásra. Együttműködünk a PTE Műszaki Karával, így a duális képzésben valódi gyártási körülmények között sajátíthatók el a mérnöki tudás rejtelmei.
Munkatársainknak évi több alkalommal szakmai tréninget szervezünk, de kötetlenebb családias összejöveteleket is tartunk.

4. Értékes, minőségi munkát végezhetsz

Termékeink a világ számtalan járművében megtalálhatóak. Dolgozóink büszkék lehetnek arra, hogy munkájuk gyümölcsét emberek milliói használják nap mint nap.
Termékeink magas színvonalát a világ egyik legnagyobb autóipari beszállító cége a japán DENSO ismerte el legutóbb, a MATRO-t választotta legjobb európai beszállítójának.

5. Korrekt juttatási rendszerünk van

Korrekt juttatási rendszert kínálunk munkatársainknak, amely a teljesítményen alapul.
Támogatjuk a munkába járást, honoráljuk a munkavállalói hűséget. Nyitottak vagyunk kollégáink kezdeményezéseire, ötleteiket díjazzuk.

6. Könnyen megközelíthető, környezettudatos munkahely

A MATRO üzeme Pécs belvárosában, könnyen és gyorsan megközelíthető helyen található! A kollégáink biztonságos munkakörnyezetben dolgozhatnak nap mint nap.
Kiemelten fontos számunkra a környezettudatosság. Fokozottan figyelünk arra, hogy ne szennyezzük környezetünket.

Csatlakozz csapatunkhoz! Te is légy részese a MATRO jövőbeli sikereinek!

Ahova munkatársakat keresünk

GYAKORI POZÍCIÓK

A fenti felsorolás tartalmazza a gyakori területeket, amelyekre folyamatosan várunk jelentkezőket. Ha más területre szeretnél jelentkezni, akkor is bátran küldd el az önéletrajzod az alábbi űrlap segítségével.

Állásajánlatainkkal kapcsolatban

GYAKORI KÉRDÉSEK

Van munkaerő felvétel?

Igen, folyamatosan keresünk új munkatársakat mind a termelésben, mind adminisztratív területen.

Kiket keresünk?

Férfiakat és nőket, pályakezdőket és tapasztalt szakembereket, a forgácsolás iránt érdeklődőket és tanulni vágyókat. Széles skálán és változatos pozíciókba várunk munkatársakat.

Mivel cégünk dinamikusan növekszik, ezért folyamatosan várunk új munkatársakat, akik részesei szeretnének lenni sikertörténetünknek.

Van útiköltség elszámolás a cégnél?

Igen, a távolsági bérlet 86%-át fizetjük a vidékről bejáróknak, gépkocsival 15 Ft/km-es támogatást adunk, a Pécsieknek pedig 2000 Ft-ot térítünk a bérlet árából.

Milyen a műszakbeosztás?

Munkakörönként változó. Az adminisztratív munkakörökben jellemzően sima 8 órás, míg a termelés bizonyos ágazataiban 3 műszakos és folyamatos műszakrend is van.

Teljesítményértékelés (díjazás) van a cégnél?

Igen, 3 hónap próbaidő után, adható különböző összegben.

Mire számíts a jelentkezés során

A JELENTKEZÉS FOLYAMATA

1. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, illetve emailben az allas@matro.hu oldalra elküldött önéletrajzzal tudsz.

2. Ha megérkezett hozzánk a jelentkezésed, akkor néhány munkanapon belül (2-3 munkanap) visszaigazoljuk, hogy megkaptuk a jelentkezésed. A jelentkezésed feldolgozása még némi időt vehet igénybe, ezért kérjük, hogy légy türelmes.

3. A következő lépés egy időpont egyeztetés, amikor egyeztetünk egy számodra is alkalmas időpontot személyes találkozóra. Fontos tudnod, hogy akkor is visszajelzünk, ha jelenleg nincs olyan szabad pozíciónk, amire jelentkeztél. Erre jellemzően 2-4 héten belül sor kerül a jelentkezésedet követően.

4. A személyes találkozó keretében kiderítjük, hogy a Matro ideális munkakörnyezet lehet-e számodra és fordítva. Előfordulhat – pozíció függvényében – hogy egy újabb találkozóra van szükség, ahol a szakmai kompetenciák felmérése történik.

5. Ha a személyes találkozót követően mind mi, mind Te úgy látjuk, hogy örömmel dolgozunk együtt, akkor felvételt nyersz csapatunkba.

Az első lépés azonban az önéletrajzod elküldése. Tedd meg ezt most, várjuk jelentkezésed!

Jelentkezési lap

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk.