TERMÉKEINK

4 fő terület

TERMÉKEINK

Cégünk a magas minőségi igényeknek megfelelő alkatrészek gyártásához kizárólag a legmodernebb berendezések közé tartozó CNC esztergagépeket alkalmaz. Ezek az eszterga gépek típustól függően 3-12 vezérelt tengellyel rendelkeznek, lehetővé téve ezzel a nagy bonyolultságú alkatrészek készre történő, nagy pontosságú megmunkálását. A szálvezető magazinok használatával pedig Ø65 mm-ig alkalmasak a 3 m-es szálanyagból történő termékgyártásra.

Modern és flexibilis gépparkunk segítségével egyszerű és komplex esztergálási és marási feladatokat egyaránt magas minőségben tudunk kivitelezni. Technikai adottságaink méretével és rugalmasságával világszinten is kevés cég veszi fel a versenyt.

 

Termékeinket elsősorban a világ jármű és gépipari élvonalába tartozó, nemzetközileg is ismert személygépjármű, haszongépjármű és vasúti járműipari, valamint gépipari vevőink megrendelésére gyártjuk. Ugyanakkor szívesen szolgálunk ki kisebb cégeket is, akik számára fontos a magas minőség és költséghatékony előállítás.

Az autóiparon túlmenően a pneumatika, gyógyászati és egyéb területeken tevékenységet végző vevőinket látjuk el a legmagasabb műszaki igényeket kielégítő alkatrészekkel.

A termelés 3 műszakban, valamint folyamatos műszakban zajlik, ezzel is maximalizálva a hatékonyságot.

Gyártásunk

JELLEMZŐI

Széles gyártási mennyiségi spektrum

Azon kevés cégek közé tartozunk, akik egyszerre képesek kis és nagy sorozatú, extrém nagy mennyiségű forgácsolt és mart alkatrészek előállítására. Ugyanakkor rendkívül alacsony darabszámú (akár évi 1-2), komplex terméket is költséghatékonyan tudunk gyártani.

Tervezésben való közreműködés

Minél komplexebb egy termék, annál fontosabb a gyártás optimalizálása. Ez mind a gyártási folyamatra, mind a felhasznált anyagmennyiségre vonatkozik. Tervező mérnökeink és gyártásvezetőink közös munkája eredményeként optimalizálni tudjuk a bonyolult alkatrészek gyártási folyamatait, amelynek előnyei mind a gyártási időben, mind a költségekben megjelennek.

Magas minőség

A minőség mérhető és nemzetközi partnereink mérik is. A MATRO évről-évre elismerésekben részesül a magas minőségi munkája miatt. Legutóbb a DENSO választott minket – objektív mérőszámok alapján – a “ÉV REGIONÁLIS BESZÁLLÍTÓJÁNAK”, amit Európa legjobb beszállító partnerének ítélnek oda.

Rugalmasság

Az autóiparban is rendszeresen és olykor dinamikusan változnak a határidők. Az ehhez való alkalmazkodás egy kiemelkedő beszállító partnertől rugalmasságot igényel. Mi a MATRO-nál igyekszünk partnereink olykor gyorsan változó kéréseinek is eleget tenni, a lehetőségekhez képest.

Gyorsaság

Büszkék vagyunk arra, hogy kifejezetten gyorsan tudunk egy-egy – akár teljesen új – terméket gyártásba állítani. Az ehhez szükséges mind technikai, mind emberi igényekkel rendelkezünk. Ez a fajta gyorsaság az egyik fontos versenyelőnyünk.

Szakértelem és tapasztalat

MINŐSÉGI TERMÉKEK

A MATRO által nyújtott színvonal hátterében számos egyedi tényező húzódik meg, amelyek összessége eredményezi azt a kimagasló minőséget, amit mi büszkén képviselünk.

A több évtized alatt felhalmozódott óriási tapasztalat mellett a napi szintű folyamatos innovációs lépések együtt adják a fejlődés motorját. Mindehhez olyan elkötelezett és kiemelkedő szaktudású munkavállalói csapat párosul, akik a minőség iránti elkötelezettségünkben társak.

Ezért tudunk folyamatosan új és új termékekkel a piacra lépni. Jelenleg elsősorban az autóiparra, ám a következő években más – többek között az egészségügy – területére is szeretnénk fókuszálni.