PARTNEREINK

Válogatott

PARTNEREINK

 

Partnereinkre büszkék vagyunk, hiszen olyan világszínvonalú cégekkel dolgozva állítjuk elő első osztályú termékeinket, akik kimagasló minőségre törekednek és hasonlóan gondolkodnak, mint mi.

Kiemelt partnereink

 

A DENSO Corporation egyike a világ legnagyobb gépjárműalkatrész-szállítóinak, székhelye a japán Kariya városa. Világszerte jelen van, magyarországi leányvállalatát Székesfehérváron alapították, a DENSO-csoport ötödik európai gyártóüzemeként. A DENSO Gyártó Magyarország Kft. autóipari alkatrészek előállításával foglalkozik, vevői neves autó- és járműgyárak. Kiváló teljesítményüknek köszönhetően vezetővé váltak az európai piacon.

A Denso webodala

A dél-koreai Hanon Systems a világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 51 gyártó üzemmel és 23 fejlesztési központtal rendelkezik, melyek közül 18 egység Európában található.
Pécsi gyáregysége 2019-ben kezdte meg működését, ahol jelenleg hűtőközeg-továbbító rendszerek gyártása folyik.

A Hanon Systems weboldala

A müncheni Knorr-Bremse a Föld minden kontinensén képviselteti magát, 30 országban több, mint 100 székhellyel. A vasúti és haszongépjárművekhez gyártott fékrendszerek területén világszerte vezető gyártónak számít és napjainkban több, mint egymilliárd ember hagyatkozik a Knorr-Bremse termékeire, szolgáltatásaira. Magyarországon a kecskeméti Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. végzi a haszongépjármű-rendszerek berendezéseinek gyártását. Termékkínálatában többek között hajtáslánc, sűrített levegő előállítás, fék- és futóművezérlés, valamint kerékfék szerepel.

A Knorr-Bremse weboldala

A vállalat tulajdonosa a TowerBrook Capital Partners L.P., világszerte több mint 1600 munkavállalót alkalmaz. Vonóhorgok, gömbök, tetőcsomagtartók, szélfogók gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A cégcsoport egyik kiemelt gyáregysége a kecskeméti ACPS Automotive Kft., ahol elsősorban vonóhorgok gyártása és fejlesztése zajlik.

Az ACPS Automotive weboldala

A Neuman Aluminium Csoport a kiváló minőségű alumínium-megoldások globális partnere. Világszerte 17 termelési helyszínen, több mint 3000 alkalmazottal képviselteti magát. Alumínium alkatrészei megtalálhatók az autó-, a csomagoló-, a villamos-, az építő- és a gépiparban, valamint a pirotechnikában.

A Neuman Aluminium weboldala

A metzingeni, közel 400 alkalmazottat foglalkoztató Sauter Feinmechanik GmbH az elmúlt évtizedekben vált egy globálisan sikeres modern, high-tech vállalat. Know-how és sok éves tapasztalat áll a cég mögött. Széles skáláját kínálja a szerszámok, a szerszámtartók és a moduláris gyorsváltó rendszereknek, valamint konkrét gyártási feladatok fejlesztésével, testreszabott megoldásaival is foglalkozik. Számos szabadalmaztott eszközrendszer fűződik a nevükhöz.

A Sauter Feinmechanik GmbH weboldala

A világ vezető CNC-esztergagyártó vállalkozása az esslingeni INDEX Group. Ismert márkanevei: az INDEX és a TRAUB. Jelen van még az autó-, elektrotechnikai és elektronikai iparban is, valamint az utóbbi években az orvosi technológiában és az űrkutatásban. Az INDEX Group erőssége abban rejlik, hogy a legjobb gyártási megoldást kínálja ügyfeleinek, valamint kulcsszerepet kap náluk a know-how, a kutatás és a fejlesztés.

Az Index és Traub márkák weboldala

 

A német Neutraubling székhelyű Krones Ag. Maschinenfabrik a világ vezető gépgyártója az italipar szegmensében. Több évtizedes tapasztalattal és kiváló szaktudású gárdával szolgálja elsősorban az italgyártás területén tevékenykedő cégek javát.

A Krones AG. weboldala

A német Heidenheim székhelyű Voith egy globális technológiai csoport a világ több, mint 60 országában, közel 20.000 alkalmazottal. Az öt létfontosságú piacon – energia, olaj és gáz, papír, nyersanyagok, közlekedés és járműipar – erőművek, termékek, szolgáltatások és digitális alkalmazások széles körű portfólióját biztosítja a világ minden régiójában.

A Voith Magyarország weboldala

A budapesti Schmolz&Birkenbach Magyarország Kft.  1300 m2-es raktárában ca. 600 tonna acélterméket raktároz. A düsseldorfi székhelyű Schmolz&Birkenbach Distributions GmbH cégcsoporthoz fűződő kapcsolatuk lehetõvé teszi, hogy ügyfeleik a konszern teljes áruválasztékához rövid idõn belül hozzájuthassanak. A tradicionális húzott termékkör mellett varratnélküli acélcsöveket, köracélokat, hegesztett csöveket, zártszelvényeket, lemezeket, valamint alumínium rudakat és lemezeket értékesít.

A Schmolz&Birkenbach Magyarország weboldala

A weinstadti székhelyű Cometal Metallhalbzeuge GmbH elsősorban alumíniumból készült rudak, csövek és profilok kereskedelmével foglalkozik. A Cometal GmbH Magyar Képviselete Budapesten található. Kemény és félkemény, ólommentes, ROHS conform, Stanal, Perunal, Constructal aluminium-, ólom- és szilícium-ötvözetek forgalmazása a fő tevékenysége.

A Cometal Metallhalbzeuge weboldala

A STAPPERT Magyarország Kft. az Európa szerte 12 országban jelenlévő németországi STAPPERT cégcsoport tagja. A STAPPERT Európában vezető, nagy raktárkészlettel rendelkező cég, rozsdamentes nemesacél lemezeket, rúdanyagokat, csöveket és csőtartozékokat forgalmaz. A budapesti vállalkozás 20.000 különféle méretű és formájú terméket több, mint 40 különböző anyagminőségben értékesít.

A STAPPERT Magyarország weboldala

A tübingeni székhelyű WALTER AG 33 leányvállalata és számos elosztó partnere garantálja a vállalat nemzetközi képviseletét az összes kontinensen. Az autó-, a repülőgép- és az űrhajózásiparban, a gépgyártásban, az energiaszektorban és a vasúti közlekedési ágazatban van jelen. Széles termékválasztékával a Walter teljes körű szolgáltatást nyújt a fémipar számára. A cégcsoportot a WALTER Hungária Kft. képviseli Budapesten.

A Walter Hungária weboldala

A német WNT csoport precíziós szerszámokat szállít a forgácsolóipar számára. Optimális szolgáltatásaival és felülmúlhatatlan termékminőségével a WNT ideális beszerzési forrás a forgácsolással foglalkozó vállalatok számára. A németországi központú WNT a világ 19 országában működik sikeresen, a CERATIZIT csoport tagja, amely egy világszerte közel 6000 embert foglalkoztató nemzetközi konszernhez tartozik. Leányvállalata, a WNT Magyarország Kft. Budapesten található.

A WNT Magyarország weboldala

A győri Rother Metal Kft. az elmúlt időszakban bebizonyította, hogy a minőségi szerszámok piacán sikerrel fel tudja venni a versenyt. Felkészült műszaki kollégáik révén az ország egész területén a lehető leggyorsabb és legszakszerűbb kiszolgálással állnak partnereik rendelkezésére. Legfontosabb beszállítója a németországi SARTORIUS Werkzeuge GmbH & Co. KG, amely több mint 20 országba szállít és a fémipari, forgácsolástechnikai szerszámok területén rendkívül magas minőséget képvisel.

A Rother Metal weboldala

A budapesti GRAFKER Kft. a Schiess GmbH gépeit – CNC szerszámgépeket, megmunkáló központokat – értékesíti, valamint forgácsolószerszámok, 3D optikai és tapintós CNC mérőgép, mérőkészülékek, mérőeszközök és tartozékok forgalmazását látja el. A cég országos műszaki szakemberhálózatot üzemeltet és szinte minden igényt kielégítő hatalmas raktárkészlettel rendelkezik. Kiemelt beruházásuk a gyártók mérőgépeinek szemléltetése és oktatása.

A GRAFKER weboldala

A budapesti Deutsche Leasing Hungaria a magát több, mint 20 országában, közel 2000 munkatárssal képviseltető német Deutsche Leasing Csoport tagja. A részvénytársaság a világ legnagyobb és leghatékonyabb pénzügyi szervezetei közé tartozik. A Deutsche Leasing az építőipari, fémipari, nyomdaipari, szállítmányozási és logisztikai berendezések, valamint a mezőgazdasági gépek szektorban van jelen.

A Deutsche Leasing Hungaria weboldala

A budapesti Deutsche Leasing Hungaria a magát több, mint 20 országában, közel 2000 munkatárssal képviseltető német Deutsche Leasing Csoport tagja. A részvénytársaság a világ legnagyobb és leghatékonyabb pénzügyi szervezetei közé tartozik. A Deutsche Leasing az építőipari, fémipari, nyomdaipari, szállítmányozási és logisztikai berendezések, valamint a mezőgazdasági gépek szektorban van jelen.

A Deutsche Leasing Hungaria weboldala

Az Ober Lízing Zrt. elsősorban kis- és középvállalatok, valamint lakossági ügyfeleinek kínál versenyképes eszközfinanszírozási megoldásokat. Tulajdonosa az osztrák Oberbank AG, linzi székhellyel és ausztriai, németországi, csehországi, magyar, szlovák fiókokkal. Az anyavállalat 140 éves finanszírozási tapasztalattal, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik, valamint kiváló refinanszírozási lehetőségeket nyújt. Az Ober Lízing központja Budapesten található.

Az Ober Lízing weboldala

A pécsi PneuPlus Kft. átfogó gondoskodást nyújt a cégeknek. Elvégzik a gépek, berendezések teljes karbantartását, az alkatrészellátást, a tanácsadást és igény esetén az oktatást is. Főbb tevékenységeik között szerepel a kompresszorok, légtartályok, sűrített levegő kezeléséhez szükséges és hulladékhő-hasznosító berendezések forgalmazása, karbantartása, javítása, valamint pneumatika elemek értékesítése, szaktanácsadása, beszerelése.

A Pneuplus weboldala

A pécsi Forró Drót Kft. korszerű gyengeáramú rendszerek tervezésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik. Az ország egész területén – ipari- és mezőgazdasági létesítményekben, állami-, önkormányzati és pénzintézményekben, irodaházakban, áruházakban, műemléképületekben – jelen vannak. Tűz- és biztonságtechnikai rendszereik minél több emberi életet, szellemi és anyagi értéket hivatottak megóvni.

A Forró Drót weboldala

A pécsi Elektro-Uno Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. fő profilja a villamossági anyagok kis- és nagykereskedelme, erősáramú berendezések tervezése, gyártása. Áruházai és telephelyei az ország több pontján megtalálhatók, így Pécsen, Dombóváron, Komlón, Budapesten és Nagyatádon is.

Az Eletro-Uno weboldala

A pécsi NanoworX Kft. elsősorban a termelő vállalatok számára kínál folyamat-felügyeleti és folyamat-vezérlési megoldásokat, valamint egyedi alkalmazásokat a legkorszerűbb technológiákkal. Ügyfeleik világcégek, kisebb vállalkozások és magánszemélyek. Meghatározó szerepet kívánnak betölteni a régióban és Magyarországon.

A NanoworX weboldala

A pécsi Duplex-Rota Kft. nyomdai szolgáltatásokra épülő családi vállalkozás. Folyamatos fejlődésüknek köszönhetően mára már budapesti képviselettel is rendelkeznek. Évről évre bővül szolgáltatásaik köre, gépparkjuk átlagéletkora kevesebb mint 5 év. Magyarországon elsőként náluk helyezték üzembe a „Heidelberg és a Ricoh” digitális nyomdagépet, így az ofszet-technológia mellett már a digitális nyomtatás is kiváló minőségben elérhető a náluk.

A Duplex Rota weboldala

A dunaharaszti Controlsystem Ipari automatizálás és CNC szerviz Kft. megalakulása óta folyamatosan fejlődik, mára a CNC szerszámgépes piac meghatározó szereplője. Legfőbb tevékenységük a CNC gépek teljes körű elektromos felújítása a villamos tervezéstől kezdve az elektromos szerelésen át az üzembehelyezésig. Komplett CNC csomagot forgalmaznak, valamint használt és új egyenáramú, szinkron, aszinkron motorokat, hajtásokat minden teljesítményszinten. A vállalat két telephelyet tart fent, Budapesten és Baján.

A Controlsystem weboldala