INTERJÚ KLEISZ ZOLTÁNNAL

Mitől különleges munkahely a MATRO?

A MATRO egy családi vállalkozásból nőtte ki magát, aminek munkavállalói oldalról számos előnye van. A cégünk vezetősége ugyanis olyan emberekből áll, akik saját maguk is a termelésben dolgoztak, ezért pontosan értik, hogy mi történik a gyártócsarnokban.

Ezért nem várunk el olyat, amit mi magunk nem csináltunk meg. Ez óriási könnyebbség munkatársainknak, hiszen értjük a problémáikat, amelyekre igyekszünk emberileg és szakmailag is mindig jó megoldást találni. Talán ennek is köszönhető, hogy a MATRO – a mérete ellenére – ma is egy roppant családias hangulatú vállalkozás, ahol kifejezetten jó a hangulat.

Tehát a MATRO más mint egy multinacionális cég?

Meggyőződésem, hogy igen. Ennek van jó és kevésbé jó oldala. Nem tagadjuk, hogy néhány multis cégnél lehet egy picivel jobban keresni. Mi azonban sokkal emberközpontúbbak vagyunk és hozzánk nem gyomorgörccsel a hasukban érkeznek a munkatársak, mert nincs rá okuk. Természetesen mi is elvárjuk a magas minőséget, de a kollégáinkkal sokkal közvetlenebbül viselkedünk és amikor segítségre van szükségük, akkor számíthatnak ránk.

Milyen előrelépési lehetőségeket kínál a MATRO?

Fontos kiemelni, hogy a mi esetünkben a felső vezetés – ahogy korábban mondtam – a termelésből érkezett. Magyarul nálunk valóban lehetőség van végigjárni – vagy ha valaki nagyon ügyes és szorgalmas – akkor végigugrálni a ranglétrát és előre lépni. Kifejezetten örülünk, ha valaki ambiciózus, mert nálunk gyorsan tud haladni a ranglétrán, ehhez mi minden eszközt biztosítunk. Szükségünk is van ilyen lelkes és törekvő munkatársakra ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

 

 

Milyen juttatási rendszer van a MATRO-nál?

Az elmúlt években is sokat dolgoztunk azon és most is keressük azt a megoldást, amellyel minél inkább jutalmazni tudjuk a munkatársainkat, folyamatosan emelve a fizetésüket. Bevezettünk egy teljesítményértékelő rendszert, amely bátorítja és nem bünteti a kollégákat, továbbá mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a béreket egyre magasabb szintre emeljük.

Ugyanakkor a MATRO nem azok munkahelye, akiknek csak a magas bér számít. Itt azok a dolgozók érzik jól magukat, akik tisztességes jövedelem mellett, de nyugodt, korrekt, barátságos és kiszámíthatóan stabil munkahelyet keresnek maguknak.

Ahova munkatársakat keresünk

GYAKORI POZÍCIÓK

A fenti felsorolás tartalmazza a gyakori területeket, amelyekre folyamatosan várunk jelentkezőket. Ha más területre szeretnél jelentkezni, akkor is bátran küldd el az önéletrajzod az alábbi űrlap segítségével.

Állásajánlatainkkal kapcsolatban

GYAKORI KÉRDÉSEK

Van munkaerő felvétel?

Igen, folyamatosan keresünk új munkatársakat mind a termelésben, mind adminisztratív területen.

Kiket keresünk?

Férfiakat és nőket, pályakezdőket és tapasztalt szakembereket, a forgácsolás iránt érdeklődőket és tanulni vágyókat. Széles skálán és változatos pozíciókba várunk munkatársakat.

Mivel cégünk dinamikusan növekszik, ezért folyamatosan várunk új munkatársakat, akik részesei szeretnének lenni sikertörténetünknek.

Van útiköltség elszámolás a cégnél?

Igen, a távolsági bérlet 86%-át fizetjük a vidékről bejáróknak, gépkocsival 15 Ft/km-es támogatást adunk, a Pécsieknek pedig 2000 Ft-ot térítünk a bérlet árából.

Milyen a műszakbeosztás?

Munkakörönként változó. Az adminisztratív munkakörökben jellemzően sima 8 órás, míg a termelés bizonyos ágazataiban 3 műszakos és folyamatos műszakrend is van.

Teljesítményértékelés (díjazás) van a cégnél?

Igen, 3 hónap próbaidő után, adható különböző összegben.

Mire számíts a jelentkezés során

A JELENTKEZÉS FOLYAMATA

1. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, illetve emailben az allas@matro.hu oldalra elküldött önéletrajzzal tudsz.

2. Ha megérkezett hozzánk a jelentkezésed, akkor néhány munkanapon belül (2-3 munkanap) visszaigazoljuk, hogy megkaptuk a jelentkezésed. A jelentkezésed feldolgozása még némi időt vehet igénybe, ezért kérjük, hogy légy türelmes.

3. A következő lépés egy időpont egyeztetés, amikor egyeztetünk egy számodra is alkalmas időpontot személyes találkozóra. Fontos tudnod, hogy akkor is visszajelzünk, ha jelenleg nincs olyan szabad pozíciónk, amire jelentkeztél. Erre jellemzően 2-4 héten belül sor kerül a jelentkezésedet követően.

4. A személyes találkozó keretében kiderítjük, hogy a Matro ideális munkakörnyezet lehet-e számodra és fordítva. Előfordulhat – pozíció függvényében – hogy egy újabb találkozóra van szükség, ahol a szakmai kompetenciák felmérése történik.

5. Ha a személyes találkozót követően mind mi, mind Te úgy látjuk, hogy örömmel dolgozunk együtt, akkor felvételt nyersz csapatunkba.

Az első lépés azonban az önéletrajzod elküldése. Tedd meg ezt most, várjuk jelentkezésed!

Jelentkezési lap

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni hozzánk.