Jubiláló, hűséges kollégáinkat hívta vacsorára Kleisz Zoltán cégtulajdonos év végén a Pezsgőház Étterembe. Azokat a dolgozóinkat, akik 10 és 20 éves jubileumukat 2015 és 2019 között ünnepelték és munkájukkal meghatározóan hozzájárultak a MATRO történetéhez, fejlődéséhez.

 

A családias hangulatú vacsorán Kleisz József alapító köszöntötte a jelenlévőket és elmondta, hogy egy vállalat legnagyobb értéke a kitartó munkatársi gárda. A mai világban ugyanis hatalmas a fluktuáció, a dolgozók jönnek-mennek és az emberek nem terveznek hosszú távra. Ezért különösen nagy öröm, mikor ilyen szép jubileumot elérő kollégákat ünnepelhetünk! Ők azok, akiknek az évtizedek alatt összegyűlt tudása segítette a mindennapokban a MATRO-t és ugyancsak ők azok, akik a szakértelmüket, tapasztalatukat átadták a fiatalabb dolgozóinknak. Elhivatottságuk példaértékű.

 

A finom falatok fogyasztása és a vidám, kötetlen beszélgetések közben azért az is kiderült, hogy kollégáink elsősorban a szakmai kihívásokért, a segítőkész vezetőkért, a rugalmas munkaidőért, a jó társaságért és a családias légkörért maradtak ennyi ideig a cégnél. Sokan már el sem tudnák képzelni magukat más helyen.

 

GRATULÁLUNK ÉS KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI MUNKÁTOKAT! TOVÁBBI SIKERES ÉVEKET KÍVÁNUNK A MATRONÁL MINDEN ÜNNEPELTNEK!

A MATRO Jubileumi Vacsoráját szeretnénk a jövőben jól működő, szép hagyománnyá tenni!