ERŐSSÉGEINK

Előnyeink a gyakorlatban

ERŐSSÉGEINK

Ma már nem elég egyetlen területen jónak lenni, a piaci siker mögött számos tényező együttese áll. Cégünk elsősorban 3 területre koncentrálunk:

  • rugalmasság
  • magas minőség
  • folyamatos fejlesztés

Olyan versenyelőnyöket kínálunk partnereinknek, amelyeket a mindennapi működésük során kézzelfoghatóan tapasztalhatnak.

RENDKÍVÜLI FLEXIBILITÁS

Óriási előnyünk a flexibilitás, ami mind a termelés ütemezése, mind a termékbevezetés, mind a gyártási mennyiség terén megjelenik. Jól jelzi szaktudásunk komplexitását, hogy termékskálánk 1.000 feletti termékből áll.  Közöttük megtalálhatók kifejezetten egyszerű és – a több mint 25 munkafázisból álló – rendkívül összetett egyaránt.

Partnereink számára óriási érték, hogy termelésünket egyedi igényeikhez igazítjuk. Így – a dinamikusan változó anyagszükséglet világában – a MATRO-ban egy olyan rugalmas cégre találnak, amely gyártását partnerei kívánsága szerint alakítja.

GYORS TERMÉKBEVEZETÉS, SZÉLES MENNYISÉGI SPEKTRUM

Nem csak a termelés ütemezése, de az új termékek gyártásba helyezése is a piaci átlagnál jóval gyorsabb folyamat a nálunk. Extrém esetekben akár pár hét alatt el tudjuk kezdeni egy teljesen új, komplex termék gyártását is. Több esetben az első konzultációt követő 2. hét végén már gyártásban volt a megrendelő terméke.

Mindeközben a gyártási mennyiség terén is képesek vagyunk extrém szélsőségeknek is megfelelni. Felkészültünk az évi néhány (1-2) darabos mennyiségtől a több százezres darabszámú igények teljesítésére, így a gyártási mennyiség teljes spektrumában kínálunk magas minőségű termékeket, versenyképes áron.

A MINŐSÉG 3 TÉNYEZŐJE, AMELYBEN KIVÁLÓAN TELJESÍTÜNK

A magas minőség egy összetett, sok paraméterből álló jellemző. Belső rendszerünk ennek megfelelően mind gyártási, mind minőségbiztosítási, mind logisztikai szempontból – a gyártási kapacitás extrém széles skáláján – nap mint nap képes helyt állni.

Büszkék vagyunk arra, hogy – a partnereink számára kiemelkedően fontos – alábbi három tényező terén, úgy mint:

  • ár
  • termékminőség
  • szállítási pontosság

kiemelkedően teljesítünk.

A MATRO által képviselt minőséget jól mutatja, hogy a 2016-os évben a MATRO-nak ítélte oda a japán DENSO Corporation, a világ egyik legnagyobb gépjárműalkatrész-gyártója az „ÉV EURÓPAI BESZÁLLÍTÓJA” díjat, melyet a legmagasabb minőséget nyújtó beszállító kaphat meg!

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

A minőség iránti elkötelezettségünk és az ilyen irányú fejlesztésünk sosem ér véget. Mind a termelési, mind a logisztikai folyamatainkban rendszeresen kutatjuk a lehetséges fejlesztési pontokat. Ez képezi a – nálunk iránymutató – „zero defect stratégia” alapját, mely szerint úgy kell tökéletesíteni a termelési tevékenységet, hogy eközben a költségek is csökkenjenek.