CÉGINFÓ

Cégünk, a MATRO Kft. Dél-Dunántúl egyik meghatározó autóipari beszállítója. 30 éves múlttal rendelkezünk, munkavállalói és tanulói létszámunk 300 fő.

Főtevékenységünk: forgácsolással előállított alkatrészek és szerszámgépekhez szerszámbefogó egységek, gépalkatrészek gyártása.

Sikerünk mögött kimagasló színvonalú géppark, magas technológiai minőség, folyamatos fejlesztés, elkötelezett és jól képzett munkatársak, valamint több évtizedes tapasztalat áll.

]A cég alapítója, Kleisz József úr, házának pincéjében már a hatvanas évek végén végzett forgácsoló tevékenységet és szerszámgép javítást, felújítást. A kis géppark hagyományos forgácsoló gépekből állt.

 

1984 megalakul a MATRO Gazdasági Munkaközösség

1991 MATRO Kft alapítása

1995 óta gyárt cégünk haszonjárművek fékrendszeréhez alkatrészeket

1997 óta az alaptevékenység kiegészült a váltólapkás forgácsoló szerszámok gyártásával az Iscar Hungary Kft részére

2004 évben a CNC esztegagépekhez használatos álló és meghajtott kivitelű szerszámbefogók valamint gépalkatrészek gyártását kezdte meg cégünk.

2010 évben a benzin üzemű személygépjármű motorba épülő termékek gyártását kezdtük el.

2012 évtől kezdődően a forgácsoló szerszámok tervezését és gyártását végfelhasználók és szerszámgyártók részére végezzük.

2013 évtől diesel üzemű személygépjármű motorba epülő termékek gyártása kezdődik meg

A MATRO Kft az elmúlt évek során magas szintű technológiával rendelkező céggé fejlődött.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]