Kühtreiber Tünde

– Mi a feladatod a MATRO-nál, mit csinálsz a munkakörödben és mikor érkeztél a céghez?

2021 óta dolgozom a MATRO-nál. Több munkafolyamaton is dolgoztam már az itt eltöltött idő alatt, jelenleg a mosóberendezést használom, mellette vizuális ellenőr vagyok.

– Hogyan kerültél a céghez, mi tetszett meg ebben a munkában vagy a cégben?

– Egy ismerősöm ajánlásával kerültem ide, ő javasolta, hogy jelentkezzek. Tulajdonképpen az nagyon tetszik nekem, hogy változatos a munkám, és hogy eddig már több helyen is kipróbálhattam magamat.

– Mi a legkedvesebb vagy legérdekesebb emléked a MATRO-val kapcsolatban?

– Eddig a cég által szervezett közösségi programokban ugyan még nem vettem részt, de remek baráti kapcsolatokat sikerült kialakítanom a 3 év alatt, amióta itt dolgozom. Számomra fontos, hogy a munkával töltött idő jó hangulatban teljen.

– Nőként hogyan érzed magad egy alapvetően férfias jellegű munkahelyen? Miként fogadnak el a férfi munkatársak?

– Nőként teljesen jól érzem magamat a MATRO-nál. Azért sem ismeretlen számomra a férfias közeg, mert ez előtt is mindig hasonló helyeken dolgoztam. Elmondhatom, hogy a férfi munkatársaim egytől egyig előzékenyek, udvariasak velem, és az külön öröm, hogy egész jól kijövök velük.

– Ha teljesülhetne egy kívánságod a cégnél, mi lenne az?

– Ha már tényleg lehetne kívánni valamit, akkor azt szeretném, ha a mostaninál valamivel jobb fizetést, esetleg valamiféle béren kívüli juttatást kapnánk. Számomra ez mindenképpen motiváló lenne.

Forrás: MATRO MAGAZIN 2024/1.