Középpontban a minőségMérőeszközök

A Matro egyik versenyelőnye a kiemelkedően magas minőség, amit a világhírű Denso “2016-os Év európai beszállítója” cím is fémjelez. Utóbbit a japán gyár kizárólag minőségi mutatók, tehát objektív paraméterek alapján ítél oda. Mindez jól mutatja a Matro minőség iránti elkötelezettségét.

A minőség kulcsa kettős. A dolgozók egyéni felelőssége, elkötelezettsége és igényessége, kiegészülve egy minőségorientált juttatási rendszerrel biztosítják az alapot. Másrészt korszerű mérési módszereket és eszközök biztosítják a magas színvonalú termékek előállítását.

A megfelelő minőség elérése érdekében folyamatosan együttműködünk partnereinkkel, odafigyelve visszajelzéseikre és javaslataikra. A gyártási folyamatainkan ezért többszörös kontrolt alkalmazva érhetjük el az elvárható legmagasabb minőséget.

A gyártási folyamatok ellenőrzéséhez szokványosan használatos mérési és ellenőrzési eszközökön kívül számos más mérőeszközt, mint kontúrmérőgépet, kőrkörösség mérőt, érdesség mérőt és 3D koordináta mérőgépet alkalmazunk.

Természetesen mérőeszközeink tervszerű ellenőrzés alá esnek vagy saját üzemünkben, vagy külső akkreditált laboratóriumban. Sőt, a tökéletes eredmény érdekében a mérőeszközök közötti eltérés kiküszöbölése érdekében bizonyos mérőeszköeinket a partnereink is kalibrálják, így a mérési differenciákból fakadó hibalehetőséget is kiküszöböljük.