Modern, változatos és rugalmasGéppark

Egy technológiai iparágban a géppark minősége a sikeres működés nélkülözhetetlen eleme. Mi a Matro-nál úgy véljük, hogy kiváló munkát csak kiváló alapanyagból lehet készíteni, ezért mind a munkatársaink, mind az eszközparkunk terén is a legjobbra törekszünk.

Gépparkunkat folyamatosan és következetesen fejlesztjük. Olyan komplex gépparkkal rendelkezünk, amely képessé tesz minket nagy mennyiségben történő termékek magas műszaki színvonalon történő hatékony gyártására. Ugyanakkor a géppark rugalmassága lehetőséget ad rendkívül széles spektrumon mozgó termékmennyiségek gazdaságos előállítására.  Azaz extrém nagy darabszámú és akár pár darabos mennyiségek előállítására is képesek vagyunk versenyképes körülmények között, mind az ár mind a minőség tekintetében.

A sokrétű gépparkunk tehát maximális hatékonyságot és rendkívüli gyártási rugalmasságot biztosít, ami jelenleg több mint 80 CNC vezérlésű és számos egyéb gépből áll. Jellemzően olyan gépeket választunk, amelyek egyszerre több feladat elvégzésére is alkalmasak. Gépparkunkat fejlesztési központ és ellenőrzési labor egészíti ki.

Nem csak a termelés, hanem a logisztikai irányban is fontos fejlesztéseket végzünk, így termékeinket gyorsabb csomagolásával időt nyerünk ügyfeleinknek.

Partnereink számára örömmel megmutatjuk gyártócsarnokunkat és modern gépparkunkat. Amennyiben gépparkunkkal kapcsolatban lenne kérdése, úgy kérjük forduljon munkatársainkhoz!