CAD/CAM

A Matro nem csak egy gyártó cég. Több mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött gyakran már a termékek tervezési szakaszában részt veszünk, hiszen az kihat a termék gyárthatóságára, minőségére és költséghatékonyságára. Ezáltal már a tervezési folyamatok során lehetőség nyílik a termék optimalizására.

Felkészült tervező gárdánk keze alól átgondolt és a gyakorlatban jól kivitelezhető, az elvárt funkcióknak maximálisan megfelelő termék és kiviteli tervek kerülnek ki. Mindezt ráadásul rendkívül gyorsan teszik. Különösen gyakori mindez az olyan összetett, esetenként 20 munkafázis feletti, nagyértékű termékek gyártásakor, mint például a precíziós szerszámbefogók.

A tervezési folyamatokhoz cégünknél a Top Solid Professional CAD software, programozáshoz a Top Solid EXT/CAM software kerül alkalmazásra. Természetesen a vevőink által bármilyen formátumban rendelkezésünkre bocsájtott adatokat képesek vagyunk feldolgozni és alkalmazni.

Tervezéshez kapcslódóGyakori kérdések

Tervező csapatunk létszáma meghaladja a 10 főt. Képzett és tapasztalt mérnökök, akik nem csak a CAD/CAM program működésében járatosak, de pontosan értik az egyes változtatásokkal járó technológiai és műszaki változásokat is.

A tervezési folyamatokhoz a Top Solid Professional CAD software, programozáshoz a Top Solid EXT/CAM software kerül alkalmazásra. Ugyanakkor bármilyen formában rendelkezésünkre bocsjátott adatokat képesek vagyunk használni.

LeggyakoribbFeladatok

A tervező csapatunk feladata kettős:

  • beérkező árajánlat kérésekkor a termékek gyártási folyamatának megtervezéséhez kapcsolódó feladatok
  • meglévő termékek gyártási folyamatainak optimalizálása, illetve áttervezése.

Minden tervezési feladatot a partnereinkkel együttműködésben, a minőség és a termék által elvárt paraméterek maximális figyelembevétele mellett végzünk.