VálogatottPartnereink

Minden lánc annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme. Éppen ezért különös figyelmet fordítunk a partnereink kiválasztására, hiszen közvetlenül befolyásolják a munkánk minőségét.

Ezért ahogy a munkánkra, úgy a partnereinkre is igényesek, ugyanakkor büszkék is vagyunk. Olyan cégekkel dolgozunk együtt, akik hasonlóan gondolkoznak mint mi és a kiemelkedően magas minőségre törekednek.

Büszkék vagyunk arra, hogy világszínvonalú partnerekkel dolgozva állíthatjuk elő első osztályú termékeinket.

Kiemelt partnereink

A DENSO Corporation egyike a világ legnagyobb gépjárműalkatrész-szállítóinak, székhelye a japán Kariya városa. Világszerte jelen van, magyarországi leányvállalatát Székesfehérváron alapították, a DENSO-csoport ötödik európai gyártóüzemeként. A DENSO Gyártó Magyarország Kft. autóipari alkatrészek előállításával foglalkozik, vevői neves autó- és járműgyárak. Kiváló teljesítményüknek köszönhetően vezetővé váltak az európai piacon.

A müncheni Knorr-Bremse a Föld minden kontinensén képviselteti magát, 30 országban több, mint 100 székhellyel. A vasúti és haszongépjárművekhez gyártott fékrendszerek területén világszerte vezető gyártónak számít és napjainkban több, mint egymilliárd ember hagyatkozik a Knorr-Bremse termékeire, szolgáltatásaira. Magyarországon a kecskeméti Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. végzi a haszongépjármű-rendszerek berendezéseinek gyártását. Termékkínálatában többek között hajtáslánc, sűrített levegő előállítás, fék- és futóművezérlés, valamint kerékfék szerepel.

A belga tulajdonú Bosal Csoport székhelye a belga Lummen városában található. A vállalat világszerte több mint 5000 munkavállalót alkalmaz, 30 gyártó üzemben, 6 fejlesztési központtal 22 országban. Kipufogórendszerek, vonóhorgok és -gömbök, tetőcsomagtartók, szélfogók, autóemelők gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A cégcsoport egyik kiemelt gyáregysége a kecskeméti Bosal Hungary Kft., ahol elsősorban vonóhorgok gyártása és fejlesztése zajlik.

A metzingeni, közel 400 alkalmazottat foglalkoztató Sauter Feinmechanik GmbH az elmúlt évtizedekben vált egy globálisan sikeres modern, high-tech vállalattá. Know-how és sok éves tapasztalat áll a cég mögött. Széles skáláját kínálja a szerszámok, a szerszámtartók és a moduláris gyorsváltó rendszereknek, valamint konkrét gyártási feladatok fejlesztésével, testreszabott megoldásaival is foglalkozik. Számos szabadalmaztott eszközrendszer fűződik a nevükhöz.

A világ vezető CNC-esztergagyártó vállalkozása az esslingeni INDEX Group. Ismert márkanevei: az INDEX és a TRAUB. Jelen van még az autó-, elektrotechnikai és elektronikai iparban is, valamint az utóbbi években az orvosi technológiában és az űrkutatásban. Az INDEX Group erőssége abban rejlik, hogy a legjobb gyártási megoldást kínálja ügyfeleinek, valamint kulcsszerepet kap náluk a know-how, a kutatás és a fejlesztés.

Az esslingeni székhelyű FESTO világméretű vállalatcsoport, 59 önálló vállalata több mint 250 telephellyel és 39 országban önálló képviselettel rendelkezik. Piacvezető az ipari automatizálási rendszerek fejlesztésében és gyártásában. Magyarországi leányvállalata, a budapesti FESTO-AM a cégcsoport 3. legnagyobb gyártóbázisává nőtte ki magát. Sűrítettlevegő-előkészítő egységek, vákuumgenerátorok és a legkorszerűbb biztonsági kapcsolószelepek előállítója. Termékpalettáján többek között szelepek, proporcionális szabályozók, munkahengerek, valamint vevőspecifikus gyártmányok szerepelnek.

Az ajkai Kókai Tömítéstechnikai Kft. Magyarország egyik meghatározó, egyedülálló technológiai bázissal rendelkező vállalata, mely a világ több mint 15 országába szállít alkatrészeket.Termékei főként autóipari haszonjárművek és vasúti szerelvények fékrendszereibe, pneumatikus rendszerekbe, gépipari berendezésekbe, háztartási készülékekbe és egyéb tömegközlekedési járművekbe épülnek be. A cég számos magyar és nemzetközi nagyvállalat stratégiai beszállítójaként van jelen a piacon, magas minőségi követelményeket kielégítő, kedvező áru termékeivel.

A budapesti Schmolz&Birkenbach Magyarország Kft.  1300 m2-es raktárában ca. 600 tonna acélterméket raktároz. A düsseldorfi székhelyű Schmolz&Birkenbach Distributions GmbH cégcsoporthoz fűződő kapcsolatuk lehetõvé teszi, hogy ügyfeleik a konszern teljes áruválasztékához rövid idõn belül hozzájuthassanak. A tradicionális húzott termékkör mellett varratnélküli acélcsöveket, köracélokat, hegesztett csöveket, zártszelvényeket, lemezeket, valamint alumínium rudakat és lemezeket értékesít.

A weinstadti székhelyű Cometal Metallhalbzeuge GmbH elsősorban alumíniumból készült rudak, csövek és profilok kereskedelmével foglalkozik. A Cometal GmbH Magyar Képviselete Budapesten található. Kemény és félkemény, ólommentes, ROHS conform, Stanal, Perunal, Constructal aluminium-, ólom- és szilícium-ötvözetek forgalmazása a fő tevékenysége.

A STAPPERT Magyarország Kft. az Európa szerte 12 országban jelenlévő németországi STAPPERT cégcsoport tagja. A STAPPERT Európában vezető, nagy raktárkészlettel rendelkező cég, rozsdamentes nemesacél lemezeket, rúdanyagokat, csöveket és csőtartozékokat forgalmaz. A budapesti vállalkozás 20.000 különféle méretű és formájú terméket több, mint 40 különböző anyagminőségben értékesít.

A tübingeni székhelyű Walter AG 33 leányvállalata és számos elosztó partnere garantálja a vállalat nemzetközi képviseletét az összes kontinensen. Az autó-, a repülőgép- és az űrhajózásiparban, a gépgyártásban, az energiaszektorban és a vasúti közlekedési ágazatban van jelen. Széles termékválasztékával a Walter teljes körű szolgáltatást nyújt a fémipar számára. A cégcsoportot a WALTER Hungária Kft. képviseli Budapesten.

A német WNT csoport precíziós szerszámokat szállít a forgácsolóipar számára. Optimális szolgáltatásaival és felülmúlhatatlan termékminőségével a WNT ideális beszerzési forrás a forgácsolással foglalkozó vállalatok számára. A németországi központú WNT a világ 19 országában működik sikeresen, a CERATIZIT csoport tagja, amely egy világszerte közel 6000 embert foglalkoztató nemzetközi konszernhez tartozik. Leányvállalata, a WNT Magyarország Kft. Budapesten található.

A győri Rother Metal Kft. az elmúlt időszakban bebizonyította, hogy a minőségi szerszámok piacán sikerrel fel tudja venni a versenyt. Felkészült műszaki kollégáik révén az ország egész területén a lehető leggyorsabb és legszakszerűbb kiszolgálással állnak partnereik rendelkezésére. Legfontosabb beszállítója a németországi SARTORIUS Werkzeuge GmbH & Co. KG, ami több mint 20 országba szállít és a fémipari, forgácsolástechnikai szerszámok területén rendkívül magas minőséget képvisel.

A budapesti GRAFKER Kft. a Schiess GmbH gépeit – CNC szerszámgépeket, megmunkáló központokat – értékesíti, valamint forgácsolószerszámok, 3D optikai és tapintós CNC mérőgép, mérőkészülékek, mérőeszközök és tartozékok forgalmazását látja el. A cég országos műszaki szakemberhálózatot üzemeltet és szinte minden igényt kielégítő hatalmas raktárkészlettel rendelkezik. Kiemelt beruházásuk a gyártók mérőgépeinek szemléltetése és oktatása.

A budapesti Deutsche Leasing Hungaria a magát több, mint 20 országában, közel 2000 munkatárssal képviseltető német Deutsche Leasing Csoport tagja. A részvénytársaság a világ legnagyobb és leghatékonyabb pénzügyi szervezetei közé tartozik. A Deutsche Leasing az építőipari, fémipari, nyomdaipari, szállítmányozási és logisztikai berendezések, valamint a mezőgazdasági gépek szektorban van jelen.

A hamburgi IKB Leasing Csoport főként a kis- és középvállalkozásokat segíti. 14 lízingcége 10 európai országban van jelen, leányvállalat-hálózatának egyik tagja a budapesti IKB Leasing Hungária. A géplízing specialistájaként finanszírozási szolgáltatást kínál a gyártó- és feldolgozóipar eszközberuházásaihoz.

Az Ober Lízing Zrt. elsősorban kis- és középvállalatok, valamint lakossági ügyfeleinek kínál versenyképes eszközfinanszírozási megoldásokat. Tulajdonosa az osztrák Oberbank AG, linzi székhellyel és ausztriai, németországi, csehországi, magyar, szlovák fiókokkal. Az anyavállalat 140 éves finanszírozási tapasztalattal, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik, valamint kiváló refinanszírozási lehetőségeket nyújt. Az Ober Lízing központja Budapesten található.

A pécsi PneuPlus Kft. átfogó gondoskodást nyújt a cégeknek. Elvégzik a gépek, berendezések teljes karbantartását, az alkatrészellátást, a tanácsadást és igény esetén az oktatást is. Főbb tevékenységeik között szerepel a kompresszorok, légtartályok, sűrített levegő kezeléséhez szükséges és hulladékhő-hasznosító berendezések forgalmazása, karbantartása, javítása, valamint pneumatika elemek értékesítése, szaktanácsadása, beszerelése.

A pécsi Forró Drót Kft. korszerű gyengeáramú rendszerek tervezésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik. Az ország egész területén – ipari- és mezőgazdasági létesítményekben, állami-, önkormányzati és pénzintézményekben, irodaházakban, áruházakban, műemléképületekben – jelen vannak. Tűz- és biztonságtechnikai rendszereik minél több emberi életet, szellemi és anyagi értéket hivatottak megóvni.

Az pécsi Elektro-Uno Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. fő profilja a villamossági anyagok kis- és nagykereskedelme, erősáramú berendezések tervezése, gyártása. Áruházai és telephelyei az ország több pontján megtalálhatók, így Pécsen, Dombóváron, Komlón, Budapesten és Nagyatádon is.

A pécsi NanoworX Kft. elsősorban a termelő vállalatok számára kínál folyamat-felügyeleti és folyamat-vezérlési megoldásokat, valamint egyedi alkalmazásokat a legkorszerűbb technológiákkal. Ügyfeleik világcégek, kisebb vállalkozások és magánszemélyek. Meghatározó szerepet kívánnak betölteni a régióban és Magyarországon.

A pécsi Duplex-Rota Kft. nyomdai szolgáltatásokra épülő családi vállalkozás. Folyamatos fejlődésüknek köszönhetően mára már budapesti képviselettel is rendelkeznek. Évről évre bővül szolgáltatásaik köre, gépparkjuk átlagéletkora kevesebb mint 5 év. Magyarországon elsőként náluk helyezték üzembe a „Heidelberg és a Ricoh” digitális nyomdagépet, így az ofszet-technológia mellett már a digitális nyomtatás is kiváló minőségben elérhető a vállalkozásnál.

A dunaharaszti Controlsystem Ipari automatizálás és CNC szerviz Kft. megalakulása óta folyamatosan fejlődik, mára a CNC szerszámgépes piac meghatározó szereplője. Legfőbb tevékenységük a CNC gépek teljes körű elektromos felújítása a villamos tervezéstől kezdve az elektromos szerelésen át az üzembehelyezésig. Komplett CNC csomagot forgalmaznak, valamint használt és új egyenáramú, szinkron, aszinkron motorokat, hajtásokat minden teljesítményszinten. A vállalat két telephelyet tart fent, Budapesten és Baján.