Rólunk

Cégünkről

Magyarország és különösen a Dél-Dunántúl meghatározó autóipari beszállító cége a Matro. A ma már több mint 25 éves múlttal rendelkező cég 250 fő feletti létszámmal és 30 fő feletti tanulói létszámmal üzemel.

Fő fókuszunkban forgácsolással és marással előállított alkatrészek előállítása
továbbá, szerszámgépekhez szerszámbefogó egységek és alkatrészek gyártása áll.

Sikerünk mögött a kimagasló géppark, a magas technológiai színvonal, a több évtizedes tapasztalat és a folyamatos fejlesztések állnak.

Cégünk filozófiája

Ügyfélorientáció

Vevőink követelményei határozzák meg termékeink minőségét. A minőség nem osztható. Tartalmazza a szállítási pontosságot, a versenyképes árat, a mûszaki tartalmat és a hozzá tartozó szolgáltatásokat. Célunk a magas szintű vevői elégedettség elérése és fenntartása.

Dolgozóink bevonása

Minden dolgozónk fontos cégünk számára. Bevonásuk a döntések hozatalába lehetővé teszi képességük kihasználását. A továbbképzések nem csupán a dolgozói elégedettséget javítják, hanem megtartják és jobbítják cégünk hatékony mûködését.

Folyamatos jobbítás

Termelési és logisztikai folyamatainkat rendszeresen felülvizsgáljuk, és jobbítási lehetőségeket keresünk. Ez a tevékenység képezi a „zero defect stratégia” alapját és segíti költségeinket csökkenteni.