Rólunk

Cégünkről

A MATRO Kft. Dél-Dunántúl egyik meghatározó autóipari beszállítójaGépipari termékeink Európa szinte összes személy- és haszongépjármű márkájába beépülnek.

Dinamikusan fejlődő cégünk közel 30 éves múlttal rendelkezik, munkavállalói és tanulói létszámunk mára már együttesen meghaladja a 300 főt.

Fő tevékenységünk: forgácsolással előállított alkatrészek és szerszámgépekhez szerszámbefogó egységek, gépalkatrészek gyártása.

Sikerünk mögött kimagasló színvonalú géppark, magas technológiai minőség, folyamatos fejlesztés, elkötelezett és jól képzett munkatársak, valamint több évtizedes tapasztalat áll.

1984
1991
1995
1997
2004
2010
2013
Napjaink

1984

Munkaközösség

Megalakul a MATRO Gazdasági Munkaközösség.

1991

Alapítás

MATRO Kft. alapítása

1995

Fékrendszerek gyártása

Megkezdődik a MATRO-nál a haszongépjárművek fékrendszeréhez történő alkatrészgyártás.

1997

Szerszámgyártás kezdete

Az alaptevékenység kiegészül az Iscar Hungary Kft. részére történő váltólapkás forgácsoló szerszámok gyártásával

2004

Szerszámbefogók és gépalkatrészek gyártásának kezdete

Megkezdődik a CNC esztegagépekhez használatos álló és meghajtott kivitelű szerszámbefogók valamint gépalkatrészek gyártását kezdte meg cégünk.

2010

Motoralkatrészek gyártásának kezdete

A benzin üzemű személygépjármű motorba épülő termékek gyártásának kezdete.

2013

Diesel motoralkatrészek gyártásának kezdete

Megkezdődik a diesel üzemű személygépjárművek motorba épülő termékeinke gyártása.

Napjaink

Modern technológia

A MATRO Kft az elmúlt évek során magas szintű technológiával rendelkező céggé fejlődött.

Cégünk filozófiája

Ügyfélorientáció

Vevőink elvárásai határozzák meg termékeink minőségét. Ezeknek a követelményeknek kívánunk megfelelni a szállítási pontossággal,  a versenyképes árakkal, a kellő műszaki tartalommal és kapcsolódó szolgáltatásokkal. Célunk a magas szintű vevői elégedettség elérése és fenntartása.

Dolgozóink bevonása

Minden dolgozónk fontos cégünk számára. Bevonásuk a döntések hozatalába lehetővé teszi képességük kihasználását. A továbbképzések nem csupán a dolgozói elégedettséget javítják, hanem megtartják és jobbítják cégünk hatékony mûködését.

Folyamatos jobbítás

Termelési és logisztikai folyamatainkat rendszeresen felülvizsgáljuk és jobbítási lehetőségeket keresünk. Ez a tevékenység képezi a „zero defect stratégia” alapját, amely segíti költségeinket csökkenteni.