KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: “MATRO” GÉP, SZERSZÁM, ELEKTRO KORLÁTOLT FELELŐSSÉGÜ TÁRSASÁG.

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 182 067 030 FT
A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 48 %

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:
A projekt keretében a meglévő gyártó székhelyünkön jelentős fejlesztés valósul meg. A meglévő üzemcsarnokba tervezett komplex technológiai elemek szállítását és gyártását 2015-ös évben megkezdtük, a beszerzések befejezése 2016-os év végéig valósul meg. A tervezett gyártókapacitás: a gépek/berendezések gyártási tevékenységünk megerősítéséhez, a magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása érdekében kerülnek beszerzésre.

Projektünk célja egyértelműen az autóipari beszállítói tevékenységünk bővítése, kapacitásunk növelése. Ezen célok miatt kerülnek beszerzésre az alábbi berendezések:
– 2 db Citizen Cincom CNC hosszeszterga:
A berendezés speciálisan a PIN SHEATH típusú termékek gyártására lett optimalizálva. Segítségével autó motor kipufogógáz hőmérsékletérzékelő szenzorok gyártását fogjuk végezni. Ezek a különböző típusú szenzorok, személygépjárművek Motor Management rendszerébe épülnek be.
– 1 db MS16C megmunkáló gép:
A fejlesztés eredményeként létrejövő kapacitással a DENSO Gyártó Magyarország Kft részére kívánunk Guide Nozzle terméket szállítani, mely személygépjárművek injektorába kerül beépítésre.
– 1 db HERMLE C400 basic megmunkáló központ
A berendezés segítéségével a közvetlen export képességünk erősödik tovább. A berendezéssel +/-1 százados tűréssel leszünk képesek termék előállítására, mely pontosabb megmunkálással több alkatrész gyártására is lehetőséget kapunk, így fokozva az exportból származó árbevételünket.

A berendezések megvásárlását a vevői megrendelések indokolják. Segítségükkel növelni tudjuk a beszállító tevékenységünkből származó árbevételünket és közvetlenül az exportárbevételünk növekedését tudjuk elérni.
A fejlesztés megvalósításával cégünk tovább növeli meglévő 89 fő saját és 86 fő bérelt munkavállaló munkahelyének biztonságát, a fejlesztés 2016.12.31-ig valósul meg.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.
A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA: 2016.12.31
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.1-15-2015-00494