RUGALMASSÁG ÉS MINŐSÉGGyártás

Azon kevés cégek közé tartozunk, akik egyszerre képesek kis és nagy sorozatú, extrém nagy mennyiségű forgácsolt és mart alkatrészek előállítására. Ugyanakkor rendkívül alacsony darabszámú (akár évi 1-2), komplex terméket is költséghatékonyan tudunk gyártani.

GYÁRTÁSUNKJELLEMZŐI

Minél komplexebb egy termék, annál fontosabb a gyártás optimalizálása. Ez mind a gyártási folyamatra, mind a felhasznált anyagmennyiségre vonatkozik. Tervező mérnökeink és gyártásvezetőink közös munkája eredményeként optimalizálni tudjuk a bonyolult alkatrészek gyártási folyamatait, amelynek előnyei mind a gyártási időben, mind a költségekben megjelennek.

A minőség mérhető és nemzetközi partnereink mérik is. A MATRO évről-évre elismerésekben részesül a magas minőségi munkája miatt. Legutóbb a DENSO választott minket – objektív mérőszámok alapján – a “ÉV REGIONÁLIS BESZÁLLÍTÓJÁNAK”, amit Európa legjobb beszállító partnerének ítélnek oda.

Az autóiparban is rendszeresen és olykor dinamikusan változnak a határidők. Az ehhez való alkalmazkodás egy kiemelkedő beszállító partnertől rugalmasságot igényel. Mi a MATRO-nál igyekszünk partnereink olykor gyorsan változó kéréseinek is eleget tenni, a lehetőségekhez képest.

Büszkék vagyunk arra, hogy kifejezetten gyorsan tudunk egy-egy – akár teljesen új – terméket gyártásba állítani. Az ehhez szükséges mind technikai, mind emberi igényekkel rendelkezünk. Ez a fajta gyorsaság az egyik fontos versenyelőnyünk.

RUGALMASSÁG ÉS MINŐSÉGVÁLTOZATOS ESZKÖZPARK

Az elmúlt – közel 30 év alatt – megtanultuk, hogy a hosszú távú piaci siker elképzelhetetlen folyamatosan innováció és fejlesztések nélkül. A vevői elvárások azonban mára összetettebbek lettek: egyszerre kell gyorsnak, megbízhatónak, környezettudatosnak és árban is versenyképesnek bizonyulni.

Éppen ezért az elmúlt évtizedek alatt a gyártási képességünket tudatosan – gyakorta partnereinkkel közösen – abba az irányba fejlesztettük, hogy mindezen adottságokkal egyszerre rendelkezzünk.

A MATRO erőssége a szaktudás és tapasztalat mellett a fenti jellemzők együttesében jelenik meg. Mindezen tulajdonságainkat jelenleg elsősorban az autóiparban érvényesítjük, de hosszú távú terveinkben szerepel további piacokon, különösen az egészségügyi területen történő intenzív megjelenés.