KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: “MATRO” GÉP, SZERSZÁM, ELEKTRO KORLÁTOLT FELELŐSSÉGÜ TÁRSASÁG.

A BESZÁLLÍTÓI STÁTUSZ MEGERŐSÍTÉSE ÉRDEKÉBEN”

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 40 358 535 FT

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 48 %

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA: 
A projekt keretében a meglévő gyártó székhelyünkön jelentős fejlesztés valósul meg. A meglévő üzemcsarnokba tervezett technológiai elemek szállítását és gyártását 2015-ös évben megkezdtük, a beszerzések befejezése 2016-os évben valósul meg. A tervezett gyártókapacitás: a gépek/berendezések gyártási tevékenységünk megerősítéséhez, a magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása érdekében kerülnek beszerzésre.
Projektünk célja egyértelműen az autóipari beszállítói tevékenységünk bővítése, kapacitásunk növelése. Ezen célok miatt kerül beszerzésre 2 db hosszeszterga berendezés.
A Citizen Cincom L12 VII CNC hosszeszterga:
A berendezés speciálisan a PIN SHEATH típusú termékek gyártására lett kialakítva. Segítségével autó motor kipufogógáz hőmérsékletérzékelő szenzorok gyártását fogjuk végezni. Ezek a különböző típusú szenzorok személygépjárművek Motor Management rendszerébe épülnek be. A megbízatás eredményeként a szenzorok egyedüli beszállítói leszünk egy japán tulajdonú autóipari alkatrész gyártó cégnek. A szenzorok Peugeot, BMW, Renault típusú személygépjárművekbe kerülnek majd beépítésre.

A Citizen Cincom K16E-VII hosszeszterga adagolóval:
A berendezés segítségével különböző típusú dugattyúk gyártását tervezzük, elsősorban a Knorr-Bremse Aldersbach részére, mely a közvetlen export tevékenységünket szolgálja. Ezen dugattyúk a teherautók légfékrendszerének levegő karbantartó egységének légfúvató szelepébe épülnek be.
Mindkét berendezés megvásárlását tehát a vevői megrendelések indokolják. Segítségükkel növelni tudjuk a beszállító tevékenységünkből származó árbevételünket és közvetlenül az exportárbevételünk növekedését tudjuk elérni.

A berendezések megvásárlását a vevői megrendelések indokolják. Segítségükkel növelni tudjuk a beszállító tevékenységünkből származó árbevételünket és közvetlenül az exportárbevételünk növekedését tudjuk elérni.
A fejlesztés megvalósításával cégünk tovább növeli meglévő 89 fő saját és 86 fő bérelt munkavállaló munkahelyének biztonságát, a fejlesztés 2016.04.30-ig valósul meg.
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA: 2016.04.30.

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.2-15-2015-01281